İZMİR / FOÇA - Yenibağarası Nadire Sanlı İlkokulu

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor geleceğimiz olan güzel çocuklarımızın bayramını kutluyoruz.

Mrt

Okulumuzda Kütüphaneler Haftası coşkulu bir şekilde kutlandı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, okumanın ve kütüphanelerin önemini vurgulamak için bir araya geldi. şiirler ve yazılar okundu. Öğrencilerimiz, kitapların hayatlarında oynadığı önemli rolü anlatarak, kitapların insanların dünyasını genişlettiğini ve hayatı daha anlamlı hale getirdiğini ifade ettiler.

Öğrencilerimiz Yazar ve kitap kahramanlarını canlandırdılar.kitapların hayatlarında oynadığı önemli rolü anlatarak, kitapların insanların dünyasını genişlettiğini ve hayatı daha anlamlı hale getirdiğini ifade ettiler.

Mrt

Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Çanakkale zaferi, milletimizin ortaya koyduğu destansı mücadele ile bir milletin vatanını ve mevcudiyetini canı pahasına nasıl savunacağını göstermesi bakımından tüm dünyanın ibret alması gereken bir zaferdir.

Bu duygularla; Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de bu toprakları bize vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Kendisini vatanına ve milletine adayan vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı, Türk milletinin millî birlik ve beraberlik idealini, vatan sevgisini ve zafere olan inancını en güzel biçimde ortaya koyan İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıl dönümü sebebiyle okulumuz kapsamında anma etkinlikleri düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ülkemizde her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası kutlanıyor. Bu kapsamda okulumuz öğrencileri tüm hafta boyunca, toplumda bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmanın önemini belirten yazılar ve şiirler okudular.Öğretmenlerinin rehberliğinde  hazırladıkları programı okulumuz bahçesinde sundular

Mrt

ÖZ BAKIŞ dergisinin 5. Sayısına ait link ile daha önceden yayınlanmış olan 1 -2 -3-4 sayılarına ait linklerin  rehberlik menüsüne eklenmiştir.